Reviews


4 sterren na 1917 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Meer dan anderhalf uur te laat 7-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Geen eten ontvangen. Meer dan 2 uur gewacht en dan nog niets. Ik was vaste klant tot nu. Dit was mijn laatste bestelling. Jammer. Een klant minder. 7-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik kreeg een verkeerde bestelling maar toen ik belde werd het direct opgelost. Top service met vriendelijke bezorger en heel lekker gegeten ! Tot de volgende keer ! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon perfect! 1-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
29-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
29-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
29-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
27-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
26-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Vandaag iets langer moeten wachten dan anders en het eten was ook iets minder warm. Maar zeker even lekker als altijd ! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel geleverd en lekker gegeten, goed bezig gasten! 24-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
24-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
24-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Tip top in orde. Ik bestelde per ongeluk twee keer. Op de site kwam namelijk dat de betaling niet gelukt is. The Ribhouse belde me om me in te lichten en belooft het bedrag te storten, topservice! Minpuntje: de bezorgservice kwam liever niet tot het derde verdiep dus moest ik naar beneden. Maar de lekkere ribbetjes maken veel goed :) ! Voor herhaling vatbaar. 23-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Good and food was delivered in 45 min Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik hou van ribhouse! 17-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
16-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling is 20 minuten te laat aangekomen, en de onion rings waren gewoon walgelijk. Het leek wel alsof ze alle zes samengesmolten waren. Extreem soggy en flets. Onion rings horen knapperig te zijn, deze kon ik eerder vergelijken met een vochtige zakdoek :-( Dit gezegd zijnde: de ribbetjes zelf waren lekker, de potato wedges ook, en het groene sausje blijft top. 16-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
16-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Nacho beef: chips waren alweer niet vers. Website: Gebruikt http ipv https 14-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
14-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
13-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd lekker en super bezorging! 13-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
12-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Kwaliteit is jammer genoeg achteruit gegaan. Het vlees was niet zacht, geen saus op (wat ik altijd vermeld in opmerkingen). De laatste 5 keren dat ik besteld heb, at ik vlees zonder saus wat ontzettend jammer is. 1u30 min wachten op de lekkerste ribben die vervolgens op niks trekken... Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zeer lekker en op tijd, de nachos waren fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd heel lekker en warm . Zeer vriendelijke bezorger 10-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke drumsticks met krokante wedges! De avocado frietjes zijn een echte aanrader!! 9-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
9-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Stond direct klaar om mee te nemen. Vriendelijke mevrouw aan de kassa. Eten was lekker. Tip voor de website & emailbevestiging: wees duidelijker over de timeframe en wanneer ik het mag ophalen. Daarmee bedoel ik: ik weet dat ik een timeslot kies, maar ik twijfelde of dat nu oké was om effectief om 21u30 erom te gaan als ik om 21u10 besteld had. Een boodschap als: "Succes. Je mag er om 21u30 om komen" zou een mooie geruststelling zijn 9-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer goed!!! 8-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Als vaste klanten Lander en co hebben wij maar een iets te zeggen doe zo voort. Wij komen nog eens langs in luvloef langs Groeten Gilles en Marit (Burggravenlaan 305/001) Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
3-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Compleet chaotische levering. 2-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
2-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lookbroodjes zijn niet goed 1-11-2018
The Ribhouse Gent 4 sterren na 1917 reviews
The Ribhouse Gent