Reviews


4 stars after 3069 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was snel geleverd en het was een vriendelijke bezorger. Daarnaast was het een verrukkelijke maaltijd. 7/31/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribben waren deze keer met veel ver aan ene kant, uitgedroogd aan andere kant. Niet lekker. Jammer. 7/27/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kreeg niet wat ik besteld heb 7/26/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top👍👍 7/20/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en verzorgd!! 7/17/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sneller geleverd dan voorzien, hoge kwaliteit voedsel maar voorgerecht was verkeerd. Kreeg kippenbouten ipv meatballs... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribhouse is my favorite restaurant, the food, the service, everything. They let me in after I was 2 hours too late to pick up my order and they were already closed - let me in with a big smile, great service and ... great food. Forever a fan. Only too bad they don't deliver to my doorstep :p 7/9/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
🥰🥰🥰 7/7/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sweet and Smokey ribs, het vlees gaat zo gemakkelijk van de botjes… en het lekkere groene sausje bij de aardappelpartjes, idem koolslaatje… gewoon Top! 7/6/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, zoals altijd!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In tegenstelling tot de bal van de Rode Duivels ging het eten er wel lekker in! 7/2/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur en veertig minuten tussen levering en bevestigingsmail hoewel er voor de optie zo snel mogelijk was gekozen. Aardappelen duidelijk te veel en te lang gebakken. Niet tevreden. 6/30/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/29/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jaren zeer tevreden van The Ribhouse, maar nu was de salade ver over tijd! 6/26/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amai, sinds de 2 jaar ( en meer) ik bij jullie bestel, kwam er eens een vrouwelijke koerier langs!!!! 6/26/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I love love love this! Favoriete en lekkerste cheatmeal! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Awesome ribs 👌👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/18/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De eerste keer dat het eten niet zo lekker was. Nieuwe kok? 6/18/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 6/18/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd,alles prima in orde :) 6/11/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk OVERHEERLIJK lekker! Moet altijd dezelfde review geven want het is altijd TOP! 6/11/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vriendelijke & sociale levering. Ene Joran denk ik! 6/8/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was zeer lekker en goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt 6/4/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Incorrect delivery, been promised dessert with my next order 6/4/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ribben waren veel te droog This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/26/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk, opnieuw heerlijke, sappige warme ribbetjes 5/26/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing as always! We love ordering Ribhouse for special occasions because the food is always SO GOOD. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd,snel geleverd en superlekker.Beste Takeaway in Gent. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vriendelijke bezorger en lekkere ribs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ribbetjes: heerlijk, wedges: heerlijk, bediening: zeer correct en vriendelijk, alleen jammer dat wanneer ik aanduid dat het om 18u45 geleverd moet worden, ze hier om 17u45 staan... 5/19/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al verschillende keren besteld , altijd top , iets minder aardappelen zou wel mogen als iemand een tapas bij besteld 5/19/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top Notch! Fully satisfied and even leftovers for the next day. T&T would be nice though. 5/19/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is niet meer wat ze geweest is, levertijd ook niet, heel spijtig. 5/19/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk, warm en supersnel geleverd! Het was even geleden en het heeft ons extra gesmaakt! 5/18/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Unbelievable yea we got that YUMMY YUMMY YUMMY YUMMY YUMMY YUMMY YUMMMMM This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zou fijn zijn als je sms krijgt met bestelling bevestigd en de koerier is vertrokken. Levertijd 1u30m op een vrijdagavond is lang als je honger hebt en je vraagt ZSM te leveren (website staat binnen het uur) 5/15/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
The Ribhouse Gent 4 stars after 3069 reviews
The Ribhouse Gent