Reviews


4 stars after 2705 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekker en zeer verzorgd!! Jammer van de lange levertijd maar pluspunten voor de vriendelijkheid van de man aan telefoon toen ik belde!! 9/30/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/26/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had de spicy ribs besteld. Ik kreeg een halve rib die niks van saus had, en dus bijgevolg ook zeer droog was. De andere helft had wel wat saus maar was ook tamelijk droog. De saus is niet echt pikant. Gelukkig waren de patatjes samen met de saus nog lekker.. Ik neem niet meer de hot & spicy in het vervolg omdat deze zeer teleurstellend waren. 9/24/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hey, al vele malen besteld bij jullie was altijd 10 op 10, Apple beignets waren deze keer beter dan ooit, het zelfde voor de beer battererd union rings, en de nacho chees schotel, waren suppppper lekkerrrrrr, maar deze keer waren de ribs ZWAAR niet voldoende verwarmd. 1van de 3 ribben was bijna ijskast temperatuur, 1 was gwn koud en 1rib was lauw (3 verschillende smaken /saus, en de potato wedges waren dan precies dubbel zo lang als gewoonlijk blijven zitten in de friteuse, ook jammer, (liever omgekeerd, koude patat en warme ribs), gelukkig maakte de groene saus de wedges nog goed., btw voor de koude ribbetjes wij wonnen maar 3 a 4 minuten (auto/ scooter ) weg van de overpoort This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/18/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd lekker. Maar de ribben zelf zijn steeds ongelijk gebakken. Het ene stuk was super mals en sappig. Het andere te droog om op te eten. Toch spijtig :/ 9/17/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste ribben in Gent. Top service en levering zoals altijd. 9/16/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Aardappelen en ribben plakken aan elkaar. Beter apart houden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer was de eten te droog. We hebben alles weg moeten doen. 9/9/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het vlees was tamelijk droog 9/7/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vooral de balletjes waren super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker & snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd zeer tevreden en het eten is aaaaltijd lekker!! 9/4/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging is normaal altijd top maar was deze keer een 15 a 20 minuten te laat maar dit kwam waarschijnlijk door de drukte. Ik heb de honey mustard ribs besteld en daar was naar mijn mening iets te weinig saus bij. De coleslaw had ook een andere veel mindere smaak dan vroeger. Voor de rest is alles top bij jullie en altijd super vriendelijk! 9/1/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas 1,5u moeten wachten. Normaal hebben jullie een erg snelle levertijd, meestal binnen de 30min. Jammer van de lange wachttijd vandaag. 9/1/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Coleslaw was niet vers meer Anderhalf uur wachttijd 8/29/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteiet van de ene slab was echt ondermaars. Precies 2 stukken vlees op elkaar. Dit is al de 2de maal dat we dit zien bij ribhouse. Terwijl we vroeger altijd het gevoel hadden dat men er met zeer kwalitatieve producten werkt. 8/29/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas wel slecht een keer saus en coleslaw geleverd bij twee keer ribs, allicht een vergissing. 8/28/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde een beetje langer dan normaal, maar het smaakte me nog beter dan normaal, dank je. Ik had gevraagd zonder patatjes, slaatje en saus, maar zat er toch weer bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker warm aangekomen! Dank je voor de goeie bezorging in de regen 8/19/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch lekker, overload aan eten en geweldig vriendelijke koerier! 8/19/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was ongewoon laag: balletjes quasi zonder saus; een trieste, oude, liefdeloze aardappel. Voor de rest wel ok. 8/8/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer lekkere ribbetjes! Enkel zijn de aardappelwedges een beetje aan de taaie kant. 8/6/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestelde inmiddels al vele malen bij jullie. En nog nooit heb ik problemen gehad. Maar nu was de coleslaw niet vers meer , of de samenstelling van de saus erop is enorm veranderd en echt niet mijn ding? In elk geval , ik heb 1 hap genomen ervan en het verder niet opgegeten. De ribbetjes en aardappelen waren wel weer perfect. Ik hoop dat het een eenmalig probleempje is en ik geef jullie zeker ook het voordeel van de twijfel. 8/5/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De levering was een kwartier te vroeg. Gelukkig waren we al thuis. De coleslaw was zuur, niet vers. 8/4/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/31/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles wederom overheerlijk! Lekker warm en super stipt geleverd. Van jullie eten word ik gelukkig! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed gebakken gevraagd. Half gebakken gekregen ... 7/24/2020
The Ribhouse Gent 4 stars after 2704 reviews
The Ribhouse Gent