Reviews


4 stars after 3317 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, jammer dat er een gerecht vergeten was. 11/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel paar keer per jaar bij jullie. Moet zeggen dat kwaliteit elke keer minder is. Full slab best klein en weinig potato wedges. Coleslaw ook pak minder lekker. En 2u tussen bestelling en levering, ook minder. Echt jammer want jullie waren pak beter dan overige ribbetjes restaurants. Fyi, ik mis die maïskolf ook. 11/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd geleverd en alles was nog warm en vooral heel lekker 11/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Even goed als altijd! Bottjes vielen van het vlees en de muchos nachos waren perfect gemaakt. 11/18/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra dip en wedges besteld, maar de standaard dip zat er niet bij. Vlees was heel droog. Vorige ervaringen waren veel beter. 11/14/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een beetje weinig patato wedges. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
volgens systeem website wordt Boomstraat in Gent niet bediend door bezorgservice in het afhaalpunt zeiden ze van wel . maar vooral het vlees was niet lekker , enorm veel vet . 11/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker maar te lang wachten, eten was bijna koud en vlees werd taai, wss iets te lang onderweg. 11/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden 2x de spicy cocktailsaus bijbesteld. Deze zat er niet bij en we hebben dit in het verleden al vaak voorgehad. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden aangeduid om de bestelling te laten leveren om 21u, maar ze waren er al om 19u , terwijl enkel mijn vriend al thuis was en ik nog niet (vandaar het latere uur). Jammer dat hier geen rekening mee gehouden werd. 11/5/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede ribben gelijk gewoonlijk 11/5/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
❤️ 11/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
good food, good sauce This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten, wel wat langer moeten wachten en blikje drinken vergeten. Deze uur later wel alsnog bezorgd 10/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribben waren wat te taai gebakken. 10/8/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ribbekes waren aangebrand. Echt niet op te eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb al betere potato wedges gegeten (van bij jullie), ze waren opnieuw opgewarmd, denk ik. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Ik wou even iets melden ivm mijn bestelling van deze avond op naam van Christel Martens. We hebben bij onze bestelling helaas maar een potje met groenten gekregen en een potje saus. Ook de half slab met honey-mostard was erg uitgedroogd. Jammer, maar wel de moeite om te melden omdat we toch regelmatig bestellen en dit nog nooit hebben voorgehad. Met vriendelijke groet Christel Martens This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Reeds jarenlang klant +5j Gisteren besteld en de ribbetjes waren veel te mals/slap, gaf me echt het gevoel dat ik kip aan het eten was. Ik vermoed niet lang genoeg gebakken. Normaal zat er altijd een speciaal groen sausje bij in een potje die ik altijd wist te smaken (zelfgemaakt?). De saus in het potje zag er deze keer anders uit (lichter groen van kleur) en vond ik helemaal niet lekker smaken zoals vroeger. Deze ervaring gaf mij het gevoel geen ribben meer te willen eten voor onbepaalde tijd. 9/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Like always, top top top! 9/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals gewoonlijk: heerlijk. 9/13/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Netjes op tijd geleverd, keurig verzorgd. 9/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet tevreden met bestelling weinig potatowedges heb nochtans gebeld om dit door te geven en menneer aan de lijn zijn excuses waren ook flauw🫠 geen manier en naar klanten toe..jullie zijn een llanto kwijt grt 8/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de chips was poeder. Nachos waren niet warm. De kaas was geen goeie Cheddar en smaakte naar niks. Al bij al weinig topping voor de hoeveelheid chips... Niet zo de moeite dus. 8/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thanks :)! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Favorite restaurant 8/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste ribbetjes van Gent! Maar helaas is de coleslaw minder lekker dan vroeger. 8/6/2022
Dag Jelle, bedankt voor deze mooie score! Kan u ons juist vertellen wat je precies minder lekker vindt aan de koolsla? Omdat wij nog steeds exact hetzelfde recept toepassen als voorheen. Laat het ons gerust weten in mail naar franchise.ribhouse@gmail.com. Hopelijk tot snel! Groeten, Ribhouse team
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de yakatori weg is, dat was toch wel echt de beste! 8/4/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best ribs of the state! 8/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De half slab ribbetjes die ik besteld heb (zonder saus, gewoon natuur) waren veel ze zout !!! het leek wel alsof ze uit een pekelvat kwamen. Absoluut niet lekker en dus ook niet kunnen opeten. Ingrid 7/21/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echte aanrader! Was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Mss een ideetje: de nachoschotel ook in kleinere portie aanbieden ;-) 7/11/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top van smaak, al zou ik iets meer coleslaw voorzien dan het kleine potje en dit ook wat smeuiïger maken 7/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vreselijk. Besteld, betaald, maar niks ontvangen. Twee keer over gemaild in de hoop het onderling op te lossen, maar ze zijn te tam om het op te lossen. 6/28/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
The Ribhouse Gent 4 stars after 3317 reviews
The Ribhouse Gent