Reviews


4 stars after 2326 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/24/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijke bediening, fijne sfeer intern, eten is echt wel met zorg gemaakt, smaakt lekker. Lekkere kruidencombinatie op de aardappelpartjes, de coolsalade is licht krokant, en niet vettig. Sausjes ook erg lekker, smaakt zeker niet als die uit een pakje. De deeg van de fish & chips zou van mij minder dik mogen zijn, beetje bloemachtig voor mij. Echt lekker en met zorg bereid! 2/22/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer heel lekker. Wel jammer dat er geen mogelijkheid is om de klantenkaart te gebruiken via online bestelling. 2/17/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Would like to be able to choose something else than the fries included in the rub menu This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2u moeten wachten op de levering ... bon kwijtgeraakt! Niet okey! 2/15/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een paar jaar geleden via takeaway besteld en er was me toen verteld dat ik het beter via jullie rechtstreeks deed omdat het goedkoper was. Klopt het is inderdaad 0,5 € goedkopen en gratis levering ipv 3 euro bij deliveroo of takeaway. Ook is er meer keuze in type ribben en saus. WEL heb ik 2 uur moeten wachten om mijn eten!!!! Terwijl er stond vermeld dat het binnen het uur word geleverd. Je krijgt geen melding of bericht, en je kan je levering ook niet volgen zoals bij delivery apps... dus je zit een beetje op je honger. Na een uur niks te horen had ik gebeld en werd me verteld dat mijn bestelling de volgende was dat ging vertrekken..... na anderhalf uur heb ik opnieuw gebeld, toen werd me gezegd dat de koerier onderweg was.... na 10 minuren werd ik gebeld om te melden dat hij in panne stond en het nog een extra 20 minuten ging duren eer mijn eten er was. Met andere woorden, mijn eten is ongeveer 45 minuten onderweg geweest (van de overpoort naar de reep, seriously!??) Wel waren de ribben nog warm maar de aardappelen waren niet meer te vreten. 2 uur wachten op een bestelling, nooit meer!! Heel jammer want de ribben zijn heerlijk en van goeie kwaliteit. 2/14/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/8/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles dik in orde maar als je honger hebt mag de levering soms iets sneller 2/8/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mega lekker gewoon 2/8/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zowel mijn vriendin als ik hebben gans de nacht en deze voormiddag ziek boven de pot gehangen. Mega diarree en overgeven. Niet prettig... Ik denk dat we beiden met een voedselvergiftiging zitten. Hopelijk hebben niet meer klanten er problemen mee... 2/7/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very nice spare ribs, the patato wedges were delicious. 2/4/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet ontvangen ondanks ik kon bestellen en in Gent woon 2/1/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 keer helft niet bezorgd, deze keer helemaal niet bezorgd, onvriendelijk als je reclameert, ga zo door en niemand besteld daar nog 2/1/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke ribs die snel en warm geleverd werden, top!! 1/29/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast and delicious! 1/23/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/23/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had 2 maal de advocado frieten besteld maar heb slechts 1 portie ontvangen. alles was heel lekker en mooi op tijd 1/22/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Problemen met de website, waardoor ik kon bestellen vanop een adres buiten de leveringszone. Nietsvermoedend betaald en op mijn eten aan het wachten tot ik een kwartier later werd gebeld dat het er niet aan zou komen. Normaal vanop een ander adres steeds heerlijke ribbetjes, maar nu droge boterhammen door de fout in het systeem. Het adres waarop ik woon was niet eens ver weg, maar helaas heerst bureaucratie ipv klantenservice op zo'n moment. Hopelijk wordt de fout snel rechtgezet en moeten anderen niet vruchteloos op hun eten zitten wachten... Ik hoop ook mijn betaalde centen snel terug te krijgen, maar daar heb ik wel vertrouwen in want de dame aan de lijn nam wel haar tijd om het rekeningnummernummer op te nemen. Hopelijk volgende keer beter... 1/18/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bestelling ok kwaliteit, helaas geen bacon bits bij de salade. 1/17/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via mobiele telefoon geen mogelijkheid om levertijd te bepalen en vooral de extra bestelde saus voor de derde keer vergeten (graag eens compenseren voor deze zeer duurzame klant) 1/16/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/13/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
beetje droog spijtig genoeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Milan delivery was fantastisch. Super service 1/10/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten besteld om 20:13 stond op de website ca 60’ levering. Eten pas gekregen om 21:40. 1/8/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde drank geleverd. Geen zero maar gewone cola. Verder ok. 12/18/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
The Ribhouse Gent 4 stars after 2326 reviews
The Ribhouse Gent