Reviews


4 stars after 2849 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer overheerlijk! Klein minpuntje, in de appelbeignets zat nog klokhuis, heeft niets afgedaan aan de smaak maar wel onaangenaam om te eten. 1/19/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was al koud en nacho's waren als karton This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing as always 1/15/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tweede keer dat bezorging twee uur duurde. Eten is wel erg goed! Kan dit niet sneller? 1/11/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beetje teleurgesteld eerlijk gezegd. Ik begrijp dat er deze avond een stroompanne was en apprecieer dat ik hierover verwittigd werd. Kwaliteitsgewijs kan ik ook niet klagen maar de portie was niet wat ze anders is. Mijn bakje coleslaw maar half gevuld en ook ongeveer maar de helft van de aardappelen die anders in een bestelling zitten. Ben grote fan van wat jullie doen en ben niet boos maar ietwat teleurgesteld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere ribbetjes spijtig dat de kruidenboter ontbrak bij de gepofte aardappel. Vriendelijke bezorger en coronaproof This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is spijtig dat er niet geleverd wordt in de deelgemeenten zoals oostakker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekker, enkel jammer dat de saus er op lag en niet gemarineerd was. 1/8/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De ribbetjes waren zeer lekker maar we hebben zeker 1u20 moeten wachten voor het geleverd werd. 1/8/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, snelle bezorging en vriendelijke bezorger! 1/6/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sticky honey mustard saus is niet meer zoals vroeger, smaakt nu erg door naar witte peper. Dit was vroeger altijd mijn favoriet. 1/6/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker, zeker zijn geld waard! 1/1/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur gewacht op de bestelling. Ik heb na een 1u15 minuten gebeld naar de zaak. Er nam iemand op die zei dat ik even moest wachten. Na 5 minuten had ik door dat ze me vergeten waren. Ik heb nog 4 keer proberen terug te bellen maar ze waren niet bereikbaar. Vermoedelijk lag de telefoon nog van de haak. We hebben begrip voor een drukke avond maar het moet wel mogelijk zijn om iemand aan de lijn te krijgen. Bij aankomst van het eten merken we onmiddellijk dat een potje met zure room beschimmeld was. Jammer. 1/1/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het sap van de bessen op de "New York Cheesecake with forest fruits" was wat uitgelopen. Dit was niet superleuk want alle servetten waren hierdoor paars en nat. Maar de taart zelf , de ribbetjes , de levering etc , PERFECT. 12/18/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
wat langer moeten wachten dan anders, en het vlees was ook te lang gebakken dat het zwart zag, vorige keer beter eten gehad. 12/16/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1u20 bezorgtijd maar wel heel lekker en nog warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals gewoonlijk! 12/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker en veel. Heel lange wachttijd, maar het restaurant heeft mij gebeld om mij op de hoogte te houden en zich te verontschuldigen. Het wachten waard! 12/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
One hour and a half waiting and no cheese on the nachos 12/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De ribben waren iets droger als normaal en we hadden smokey gevraagd en hebben Chili gekregen jammer! 12/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van het eten en de bezorging was zeer goed. Een foodtracker na de bestelling op de website maakt het wel handiger. De ribzzz mogen er zeker zijn! 12/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was koud en plat. Besteld om 19:20. Geleverd om 21:10. De brommer een grote cirkel zien maken rond ons adres. Bij aankomst zou Google maps niet kloppen, maar net gekeken en is wel degelijk correct aangegeven. 12/11/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardappeltjes zijn minder lekker aan het worden. Vroeger waren ze veel krokanter. Lekkere ribbetjes 12/10/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker en nog goed warm 😁 12/10/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, allemaal goed warm en snel geleverd zeker voor een zondagavond. En Sint cadeautje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer overheerlijk! Grote, vlezige, sappige en malse ribben. De drie dessertjes waren ook zeer lekker. De levering is zo stipt en alles uiteraard lekker warm. Jullie ribbetjes zijn altijd een feestmaal! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens en overheerlijk!! 12/5/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/2/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
nice food and generous portion! only the sauce pots were quite small, and tasted a bit special 12/2/2020
The Ribhouse Gent 4 stars after 2849 reviews
The Ribhouse Gent