Reviews


4 stars after 3349 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Warm geleverd en heel lekker 2/7/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alleen wat weinig saus voor de rest op ribbetjes!! 2/1/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd lekkere ribbetjes met heerlijke saus. De immer vriendelijke bezorging was ook opvallend snel deze keer (kan op drukke momenten wat langer duren) dus was alles ook heerlijk warm. Wel jammer dat de gekende fles witte wijn (1l Grand Sud) plots vervangen was door een 75cl onbekend wit wijntje aan dezelfde prijs terwijl op de website (en de bestelling) nog steeds de vertrouwde wijn staat vermeld. 1/28/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een half slab besteld en extra sweet potatoes. Maar heb geen saus, geen salade en geen gewone aardappelwedges gekregen. Enkel de half slab en de extra sweet potatoes. Heel spijtig, want dan is 20,50 € toch wel veel voor 2 items. Nu, dit is de eerste keer dat het gebeurd, maar is toch wel een serieuze missing. 1/27/2023
Dag Gregory, bedankt om tijd te nemen om ons te beoordelen. Zoals je kan zien op de website kan je nu ook ENKEL de ribben bestellen ipv een menu incl de wedges, koolsla en looksaus. Hopelijk besteld u de volgende keer de menu. :) Tot snel! Groetjes, Ribhouse
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker zoals altijd! 1/25/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet warm en ontbrak coleslaw en sauzen bij de ribslab 1/14/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10 would order again! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt om toch nog de levering te willen doen , nadat ikzelf de fout maakte "afhaal" ipv "levering" aan te duiden. Altijd vriendelijk bij Rihouse en altijd die goede kwaliteit. Ik weet altijd waar ik terecht moet als ik zin heb in ribbetjes! 1/7/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
+ hour and a half late cold and saggy potatoes, no salad no special sauce 💔 1/7/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/7/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/7/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/6/2023
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er zat een drankje te weinig in de bestelling 12/31/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ineens “extra” opties met de uitleg dat deze duidelijk vermeld staan? In kleine letters op het einde tussen haakjes… moest de menu maar besteld hebben volgens de persoon aan de telefoon ze gingen terug bellen en nog niks gehoord ! 12/23/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
belachelijke afzetterij. Je moet plots meer betalen om minder te krijgen... de wedges en colo-slaw zijn eraf gehaald, en de prijs is omhoog gegaan. 12/19/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
belachelijke afzetterij. Je moet plots meer betalen om minder te krijgen... de wedges en colo-slaw zijn eraf gehaald, en de prijs is omhoog gegaan. 12/19/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het duurde langer dan gewoonlijk, wat begrijpelijk is op een vrijdagavond, maar helaas waren ook sommige porties niet echt warm meer. Kwaliteit was top zoals we gewoon zijn! <3 De teleurstelling was groot als er letterlijk enkel ribbetjes in de bakjes zaten zonder de gebruikelijke salade, saus, en wedges. Aan de telefoon heeft jullie medewerker uitgelegd dat we dan vanaf nu het menu moeten bestellen. Als je al jaren klant bent en uit gewoonte bestellingen plaatst, valt het absoluut niet op dat je een menu moet bestellen, misschien een tijdelijke vermelding ofzo plaatsen om verdere misverstanden te vermijden. We love you en bestellen sowieso nog in de toekomst! 12/17/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat dessert 🤤🤤🤤 12/16/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/15/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saus, groentjes, napkins en towelettes waren afwezig. 12/13/2022
Dag Ela, Onze excuses, kan het zijn dat u niet voor de menu heeft gekozen? U heeft nu de keuze om enkel de ribben te bestellen, zonder de sides erbij.
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribbetjes waren een beetje smakeloos 12/8/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribbetjes mochten wel iets meer gekruid zijn, of de mosterd wat meer laten doorsmaken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, jammer dat er een gerecht vergeten was. 11/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel paar keer per jaar bij jullie. Moet zeggen dat kwaliteit elke keer minder is. Full slab best klein en weinig potato wedges. Coleslaw ook pak minder lekker. En 2u tussen bestelling en levering, ook minder. Echt jammer want jullie waren pak beter dan overige ribbetjes restaurants. Fyi, ik mis die maïskolf ook. 11/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd geleverd en alles was nog warm en vooral heel lekker 11/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Even goed als altijd! Bottjes vielen van het vlees en de muchos nachos waren perfect gemaakt. 11/18/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra dip en wedges besteld, maar de standaard dip zat er niet bij. Vlees was heel droog. Vorige ervaringen waren veel beter. 11/14/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een beetje weinig patato wedges. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
volgens systeem website wordt Boomstraat in Gent niet bediend door bezorgservice in het afhaalpunt zeiden ze van wel . maar vooral het vlees was niet lekker , enorm veel vet . 11/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker maar te lang wachten, eten was bijna koud en vlees werd taai, wss iets te lang onderweg. 11/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden 2x de spicy cocktailsaus bijbesteld. Deze zat er niet bij en we hebben dit in het verleden al vaak voorgehad. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden aangeduid om de bestelling te laten leveren om 21u, maar ze waren er al om 19u , terwijl enkel mijn vriend al thuis was en ik nog niet (vandaar het latere uur). Jammer dat hier geen rekening mee gehouden werd. 11/5/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede ribben gelijk gewoonlijk 11/5/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
❤️ 11/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
good food, good sauce This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten, wel wat langer moeten wachten en blikje drinken vergeten. Deze uur later wel alsnog bezorgd 10/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribben waren wat te taai gebakken. 10/8/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ribbekes waren aangebrand. Echt niet op te eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb al betere potato wedges gegeten (van bij jullie), ze waren opnieuw opgewarmd, denk ik. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Ik wou even iets melden ivm mijn bestelling van deze avond op naam van Christel Martens. We hebben bij onze bestelling helaas maar een potje met groenten gekregen en een potje saus. Ook de half slab met honey-mostard was erg uitgedroogd. Jammer, maar wel de moeite om te melden omdat we toch regelmatig bestellen en dit nog nooit hebben voorgehad. Met vriendelijke groet Christel Martens This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
The Ribhouse Gent 4 stars after 3349 reviews
The Ribhouse Gent