Reviews


4 stars after 2301 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast and delicious! 1/23/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/23/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had 2 maal de advocado frieten besteld maar heb slechts 1 portie ontvangen. alles was heel lekker en mooi op tijd 1/22/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Problemen met de website, waardoor ik kon bestellen vanop een adres buiten de leveringszone. Nietsvermoedend betaald en op mijn eten aan het wachten tot ik een kwartier later werd gebeld dat het er niet aan zou komen. Normaal vanop een ander adres steeds heerlijke ribbetjes, maar nu droge boterhammen door de fout in het systeem. Het adres waarop ik woon was niet eens ver weg, maar helaas heerst bureaucratie ipv klantenservice op zo'n moment. Hopelijk wordt de fout snel rechtgezet en moeten anderen niet vruchteloos op hun eten zitten wachten... Ik hoop ook mijn betaalde centen snel terug te krijgen, maar daar heb ik wel vertrouwen in want de dame aan de lijn nam wel haar tijd om het rekeningnummernummer op te nemen. Hopelijk volgende keer beter... 1/18/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bestelling ok kwaliteit, helaas geen bacon bits bij de salade. 1/17/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via mobiele telefoon geen mogelijkheid om levertijd te bepalen en vooral de extra bestelde saus voor de derde keer vergeten (graag eens compenseren voor deze zeer duurzame klant) 1/16/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/13/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
beetje droog spijtig genoeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Milan delivery was fantastisch. Super service 1/10/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten besteld om 20:13 stond op de website ca 60’ levering. Eten pas gekregen om 21:40. 1/8/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2020
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde drank geleverd. Geen zero maar gewone cola. Verder ok. 12/18/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Net geen 2uur gewacht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Love The Ribhouse 12/14/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan 2 uur moeten wachten en dit zonder verwittiging of de mogelijkheid om te annuleren. 12/14/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik ben van nature een geduldig persoon. Als ze me vragen om een uurtje te wachten kan ik er begrip voor opbrengen dat ik 1u15min tot 1u30 min moet wachten. Maar 2u15min voor koude ribbetjes en slappe frieten vind ik toch niet kunnen. 12/13/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan anderhalf uur wachten was wel erg lang, maar het eten was wel van goede kwaliteit 12/13/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/9/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onze bestelling werd pas na 1u50min geleverd 12/9/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Te laat geleverd! Op de webpagina staat binnen 60 min, de levering gebeurde na 1.45h. Voor de volgende keer is beter direct te zeggen, we leveren binnen 120 min. Dan weet ik ten minste wanneer het eten te verwachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
- Cart op website niet aanpasbaar, crash na aanpassing - We willen oh zo graag sweet potato fries ipv wedges, maar da's niet mogelijk, en bij commentaar wordt 't genegeerd - Eten anderhalf uur onderweg. - Salade geopend en uitgelopen bij aankomst. - Verder erg lekker gegeten. Merci. 12/5/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed, super levering 12/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk super lekker :D 12/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd geweldig in orde. Zelfs 5 minuten sneller dan verwachten. Iedereen happy! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/30/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keep up the good work! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pumpkin fries mushy / cooked in too cold fat. Otherwise delicious. New tracking system not properly used: food was still being prepared when it was delivered. 11/23/2019
The Ribhouse Gent 4 stars after 2301 reviews
The Ribhouse Gent