Reviews


4 stars after 2227 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect 11/14/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas, verkeerde bestelling gekregen. Maar niet meer gebeld of gemeld omdat het al laat was en ik honger had. Maar ik bestelde original caesar salade en kreeg er ene met kip. En dat heb ik dus niet opgegeten. 11/13/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
❤️👍🏾 11/13/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 11/12/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
net iets buiten 1u geleverd. 11/12/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer patato wedges aub 11/11/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een aanrader ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Doordat het zeer druk was, kwam de bestelling een half uur later dan het aangeduide tijdsframe. Het zou leuk zijn indien jullie op zo'n momenten de klant zou verwittigen en een nieuw tijdsframe opgeven. 11/9/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, maar 2u10 moeten wachten op de ribbetjes terwijl er minder 1u op de website wordt aangegeven is onaanvaardbaar en dient ook gecommuniceerd te worden. Niets van communicatie hieromtrent ontvangen en zelf moeten contact opnemen. 11/9/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De wachttijd vandaag was toch wel te lang. (90 min) De kippeboutjes waren veel te hard gebakken en zagen er flets uit. De ribbetjes waren zoals steeds lekker en de kolensalade was top. 11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten was wel ietsje koud deze keer, anders niet, jammer! 11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/7/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, lekker eten, leuke snoepjes en verfrissend doekje erbij! 11/5/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik had 1,5 besteld, kreeg maar twee halve, aardappelen erbij, nochtans vermeld op order. 11/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten. Redelijke prijs. Vlotte levering. Vriendelijk personeel. Prima! 11/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/1/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supervriendelijke jongen! Heel lekker eten. Alles proper veroakt. Top!!!!! Voor herhaling vatbaar. 10/25/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
There's a glitch in the website that throws an error when ordering. Something like 'cannot add to order: delivery cost Other than that, perfectly fine, as expected. Would be nice to get more than one napkin though. 10/24/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
suuuuuuuuuuuuuuuuuper lekker 10/22/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een nieuw record! Wat een snelle levering. Het was weer dik in orde zoals we gewoon zijn! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ookal was het eten wat later dan verwacht, toch was het weer superlekker! Worth the wait! Altijd mijn feel-good food! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik hou normaal gezien echt van de Ribhouse, maar ik weet niet wat er gebeurd is. De ribbetjes hadden alleen maar vet, ik probeerde vlees te vinden maar had voornamelijk stukken vet. Wat voor mij echt niet smakelijk is. De “Awesome” saus is mijn lievelingssaus, maar nu smaakte die naar puur boter (voor iemand die geen boter lust was dit echt niet smakelijk). Conclusie: mijn eten niet opgegeten uiteindelijk nog iets anders besteld. De patato wedges waren wel ok! Zonde van mijn geld wel. 10/17/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/16/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/9/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles dik in orde. De ribben smaken alsof je ze op restaurant zou eten. 10/9/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was good 10/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beste deze bestelling werd per ongeluk 2x betaald want de betaalapp gaf een foutmelding. Toen ik dit telefonisch heb gemeld zeiden jullie dat jullie reeds 1 bestelling hadden geschrapt en de 2e betaling zou worden teruggestort. Nu 1 week later nog geen geld teruggekregen. Willen jullie dit aub eens nakijken? 10/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2019
The Ribhouse Gent 4 stars after 2227 reviews
The Ribhouse Gent