Reviews


4 stars after 3274 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thanks :)! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Favorite restaurant 8/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste ribbetjes van Gent! Maar helaas is de coleslaw minder lekker dan vroeger. 8/6/2022
Dag Jelle, bedankt voor deze mooie score! Kan u ons juist vertellen wat je precies minder lekker vindt aan de koolsla? Omdat wij nog steeds exact hetzelfde recept toepassen als voorheen. Laat het ons gerust weten in mail naar franchise.ribhouse@gmail.com. Hopelijk tot snel! Groeten, Ribhouse team
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de yakatori weg is, dat was toch wel echt de beste! 8/4/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best ribs of the state! 8/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De half slab ribbetjes die ik besteld heb (zonder saus, gewoon natuur) waren veel ze zout !!! het leek wel alsof ze uit een pekelvat kwamen. Absoluut niet lekker en dus ook niet kunnen opeten. Ingrid 7/21/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echte aanrader! Was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Mss een ideetje: de nachoschotel ook in kleinere portie aanbieden ;-) 7/11/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top van smaak, al zou ik iets meer coleslaw voorzien dan het kleine potje en dit ook wat smeuiïger maken 7/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vreselijk. Besteld, betaald, maar niks ontvangen. Twee keer over gemaild in de hoop het onderling op te lossen, maar ze zijn te tam om het op te lossen. 6/28/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot en lekker. 6/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al heel vaak hier besteld en altijd even goed. Alles - van eten tot levering - is tip top in orde! 6/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, zeer lekker ! ☺️ 6/18/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was mega lekker, top!! 6/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Niet op tijd en minder lekker dan normaal 5/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgens mij is een lookbroodje met kaas nog altijd : een licht geroosterd broodje, ingesmeerd met look en daarna opnieuw licht geroosterd om de kaas te smelten. Wat ik gisteren gekregen heb was een spons, ingesmeerd met een onbekende substantie en geen looksmaak. Jammer 5/23/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer dikke ribbetjes vaak met dubbel been. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was correct en tijdig, op de website vonden we prima onze weg. De ribbetjes en wedges waren zoals altijd overheerlijk. We namen voor de eerste - en laatste - keer de unionrings, 5euro voor enkele kleine dunne fletse ringetjes was teleurstellend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribben en smaakje er bovenop waren deze keer ontzetten droog. Jammer want zo goed als niet eetbaar. Ben ik niet gewoon. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de smaak niet meer is als ervoor. De ribbetjes waren heel droog en er zat ook bijna geen bbq smaak op. Ook de awesome sauce is duidelijk niet meer dezelfde. Blijkbaar aan andere reviews te zien iets dat de laatste tijd wel meer voorvalt. Zeer jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Since the take-over, this has gone downhill fast. The lovely green sauce is now a sort of generic mayo with mustard, from a squeeze bottle I think, the ribs are dry and "meh" at best, and worst of all: the "onion" rings contain not a trace of onion anymore, it's just a ring of deepfried dough! All the ingredients have noticably become the cheapest possible, and the quality of a couple yeasr ago is nowhere to be found. After several years of being a returning customer, I am never ordering here again. For shame. 5/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit en goede service 5/3/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sauzen verzwakt, uien ringen veel mindere kwaliteit… nieuwe eigenaar… 1 goed advies “never change a winning team” blijf bij wat werkt de nieuwe producten zijn ondermaats. 4/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribbetjes was goed! Maar de potatoes waren slap spijtig genoeg. 4/26/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vele 4/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribberjes waren zeer lekker, maar bij de extra patat met lookboter, zat er geen lookboter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wrong delivery + not tasty ribs (meat quality was low, no taste of the honey, coleslaw was dry) 4/16/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snel. Eten is heel lekker, 1 van ons zei dat het mag langer laten garen. 4/15/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vroeger was de awesome sauce inbegrepen bij drumsticks/ribslab. Nu had ik een potje kruidenboter. Foutje? of is awesome sauce nu een supplement? 4/13/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Altijd stipt! De beste ribben! 4/9/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Coleslaw was niet vers. Na 1 hap gestopt met eten wegens rare smaak, smaakte of hij niet meer goed was. 4/5/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was op en top. Geld zeker waard😘 4/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwas er eigenlijk nie zo content van. Ik heb al enorm veel besteld bij ribhouse omdat ik echt graag ribben eet. Laatste tijd altijd belachelijk weinig patatjes en potjes koolsla die in het beste geval halfvol zitten. Ik begrijp niet zo goed als iemand 23 euro voor ribben dokt waarom je zou besparen daarop. Ik ga er met spijt in het hart mee stoppen denk ik. 4/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal grote fan van The Ribhouse, maar de ribbetjes zijn niet meer zoals vroeger! Al 2x dat ze echt niet lekker zijn. 3/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Even zoeken om te bestellen en laten leveren, maar uiteindelijk moet je gewoon beginnen klikken. Super lekker en vooral heel snelle en vriendelijk service, perfect gegaard en perfecte temperatuur. Kortom: een lekkere aanrader voor al wie van smaakvolle ribs houdt! 3/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vriendelijke bezorger en fantastisch eten, as always. Toppers! 3/23/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Honing ribbetjes smaak ten niet naar honing, veel te veel peper en te door bakken. Het slaatje was maar half vol. Ik heb al heel veel ribbetjes gegeten bij the Ribhouse, altijd over heerlijk, dus ik kan wel de gelijk vergelijken. Zeer spijtig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best of Ghent! Made with love and care and delivered with a smile! 10/10 would order every week This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2022
The Ribhouse Gent 4 stars after 3274 reviews
The Ribhouse Gent