Reviews


4 stars after 2932 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribbetjes TOP! Jammer dat de koolsla zuur was... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!! Vlees ( kip en ribbetjes) waren zeer lekker klaargemaakt en was goed van portie. De aardappeltjes, unionrings,...top! De coleslaw , zeker niet droog en lekker vers! Levering duurt gemiddeld een klein uurtje zoals aangegeven maar het is zeker het wachten waard. Ik ben een overtuigd nieuwe vaste klant :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/27/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2u moeten wachten, bestelling koud 2/26/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Te lang moeten wachten en de verpakking was volledig doorgescheurd door de vochtigheid/warmte/.... 2/25/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden en voldaan! :) 2/24/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld en was super! Vlotte bestelling, levering perfect binnen de verwachte termijn.. En vooral Super lekker!!! Een aanrader 😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vriendelijk (Gent) + heel lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Levering duurde langer dan verwacht en langer dan anders. 1 van de slabs was te ver gebakken, iets verbrand zelfs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Telkens vriendelijke bezorging en zeer lekker, bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Steeds lekkere ribs en heel vlotte levering! Thanks! 2/19/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijk 2/19/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top, heel lekker. 2/15/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was perfect op tijd en heeft ons heel hard gesmaakt 10/10 2/15/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, perfect geleverd, zelfs in UZ Gent. Niet goedkoop maar prijs/kwaliteit is ok ! Aanrader ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lang gewacht wel lekkere ribbetjes :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben beide een full slap besteld. Bij on beide waren er 2 stukken vlees. Waarvan telkens één goed stuk en één stuk die veel minder was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wat meer verduidelijking op de website graag 2/13/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en service, voor herhaling vatbaar! 2/13/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/10/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/9/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijna geen saus op de sweet & smokey ribbetjes 2/9/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP QUALITEIT BROER This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Droge ribslabben jammer genoeg 2/6/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Misschien handig om een kleine beschrijving op de website te zetten van de maaltijden. Zeer goed bediend qua porties en we hadden hierdoor iets te veel besteld. Maar zeer lekker, dus een 'vree' tevreden klant. Aangenaam verrast. Doe zo verder! Top! 2/6/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste ribbetjes van Gent! 2/5/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker! Vandaag de nacho's voor het eerst geprobeerd en zeer lekker!echte aanrader!! 2/2/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk, TOP!!! 2/1/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en op tijd geleverd! Voor herhaling vatbaar! Doe zo verder! 2/1/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Doe zo verder! Super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker maar wel bijna 2u gewacht op de bestelling tip: een sms'je met een update zou handig zijn ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke ribben, ik heb ze tot op het bot opgepeuzeld. De bezorging was zoals het hoorde, alleen was het iets langer dan de "voorspelde" binnen de 60 minuten. Maar de smaak van de ribbetjes lieten mij die 10 minuutjes langer wachten onmiddellijk vergeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was TOP!!!! Alles wat warm moest zijn was het alles wat koud moest zijn was koud. Alles was mega lekker. Dank u This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
The Ribhouse Gent 4 stars after 2932 reviews
The Ribhouse Gent