Reviews


4 stars after 2255 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
- Cart op website niet aanpasbaar, crash na aanpassing - We willen oh zo graag sweet potato fries ipv wedges, maar da's niet mogelijk, en bij commentaar wordt 't genegeerd - Eten anderhalf uur onderweg. - Salade geopend en uitgelopen bij aankomst. - Verder erg lekker gegeten. Merci. 12/5/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed, super levering 12/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk super lekker :D 12/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd geweldig in orde. Zelfs 5 minuten sneller dan verwachten. Iedereen happy! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/30/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keep up the good work! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pumpkin fries mushy / cooked in too cold fat. Otherwise delicious. New tracking system not properly used: food was still being prepared when it was delivered. 11/23/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Blikje cola ontbrak :( 11/22/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben bijna 2u op het eten gewacht. Jammer! 11/21/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd even lekker 11/20/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste, Ik ben altijd zeer tevreden over uw producten maar helaas was vandaag mijn ene rib nog heel rauw, want je zag zo het roze deel dat dit niet goed zo goed gebakken was. Mijn andere rib was wel super lekker! 11/20/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal prima in orde! Lekker als altijd 11/20/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik neem altijd de combinatie van de 3 ribben. Heel lekker, veel eten, lekkere patatjes! Levering ook altijd in orde en vriendelijk! 11/18/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde iets langer dan op voorhand aangegeven. We hadden aparte potato wedges besteld, maar die waren niet apart in een doosje, waardoor dit niet duidelijk was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ondank een technisch defect toch goed opgelost. En verwittigd dat hierdoor een kleine vertraging was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/15/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Twee uur moeten wachten en eten was koud. 11/15/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect 11/14/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas, verkeerde bestelling gekregen. Maar niet meer gebeld of gemeld omdat het al laat was en ik honger had. Maar ik bestelde original caesar salade en kreeg er ene met kip. En dat heb ik dus niet opgegeten. 11/13/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
❤️👍🏾 11/13/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 11/12/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
net iets buiten 1u geleverd. 11/12/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer patato wedges aub 11/11/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een aanrader ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Doordat het zeer druk was, kwam de bestelling een half uur later dan het aangeduide tijdsframe. Het zou leuk zijn indien jullie op zo'n momenten de klant zou verwittigen en een nieuw tijdsframe opgeven. 11/9/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, maar 2u10 moeten wachten op de ribbetjes terwijl er minder 1u op de website wordt aangegeven is onaanvaardbaar en dient ook gecommuniceerd te worden. Niets van communicatie hieromtrent ontvangen en zelf moeten contact opnemen. 11/9/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De wachttijd vandaag was toch wel te lang. (90 min) De kippeboutjes waren veel te hard gebakken en zagen er flets uit. De ribbetjes waren zoals steeds lekker en de kolensalade was top. 11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten was wel ietsje koud deze keer, anders niet, jammer! 11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/7/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, lekker eten, leuke snoepjes en verfrissend doekje erbij! 11/5/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik had 1,5 besteld, kreeg maar twee halve, aardappelen erbij, nochtans vermeld op order. 11/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten. Redelijke prijs. Vlotte levering. Vriendelijk personeel. Prima! 11/2/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/1/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supervriendelijke jongen! Heel lekker eten. Alles proper veroakt. Top!!!!! Voor herhaling vatbaar. 10/25/2019
The Ribhouse Gent 4 stars after 2255 reviews
The Ribhouse Gent