Reviews


4 stars after 3349 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Reeds jarenlang klant +5j Gisteren besteld en de ribbetjes waren veel te mals/slap, gaf me echt het gevoel dat ik kip aan het eten was. Ik vermoed niet lang genoeg gebakken. Normaal zat er altijd een speciaal groen sausje bij in een potje die ik altijd wist te smaken (zelfgemaakt?). De saus in het potje zag er deze keer anders uit (lichter groen van kleur) en vond ik helemaal niet lekker smaken zoals vroeger. Deze ervaring gaf mij het gevoel geen ribben meer te willen eten voor onbepaalde tijd. 9/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Like always, top top top! 9/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals gewoonlijk: heerlijk. 9/13/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Netjes op tijd geleverd, keurig verzorgd. 9/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet tevreden met bestelling weinig potatowedges heb nochtans gebeld om dit door te geven en menneer aan de lijn zijn excuses waren ook flauw🫠 geen manier en naar klanten toe..jullie zijn een llanto kwijt grt 8/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de chips was poeder. Nachos waren niet warm. De kaas was geen goeie Cheddar en smaakte naar niks. Al bij al weinig topping voor de hoeveelheid chips... Niet zo de moeite dus. 8/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thanks :)! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Favorite restaurant 8/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste ribbetjes van Gent! Maar helaas is de coleslaw minder lekker dan vroeger. 8/6/2022
Dag Jelle, bedankt voor deze mooie score! Kan u ons juist vertellen wat je precies minder lekker vindt aan de koolsla? Omdat wij nog steeds exact hetzelfde recept toepassen als voorheen. Laat het ons gerust weten in mail naar franchise.ribhouse@gmail.com. Hopelijk tot snel! Groeten, Ribhouse team
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de yakatori weg is, dat was toch wel echt de beste! 8/4/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best ribs of the state! 8/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De half slab ribbetjes die ik besteld heb (zonder saus, gewoon natuur) waren veel ze zout !!! het leek wel alsof ze uit een pekelvat kwamen. Absoluut niet lekker en dus ook niet kunnen opeten. Ingrid 7/21/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echte aanrader! Was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Mss een ideetje: de nachoschotel ook in kleinere portie aanbieden ;-) 7/11/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top van smaak, al zou ik iets meer coleslaw voorzien dan het kleine potje en dit ook wat smeuiïger maken 7/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vreselijk. Besteld, betaald, maar niks ontvangen. Twee keer over gemaild in de hoop het onderling op te lossen, maar ze zijn te tam om het op te lossen. 6/28/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot en lekker. 6/24/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al heel vaak hier besteld en altijd even goed. Alles - van eten tot levering - is tip top in orde! 6/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, zeer lekker ! ☺️ 6/18/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was mega lekker, top!! 6/2/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Niet op tijd en minder lekker dan normaal 5/25/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgens mij is een lookbroodje met kaas nog altijd : een licht geroosterd broodje, ingesmeerd met look en daarna opnieuw licht geroosterd om de kaas te smelten. Wat ik gisteren gekregen heb was een spons, ingesmeerd met een onbekende substantie en geen looksmaak. Jammer 5/23/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer dikke ribbetjes vaak met dubbel been. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was correct en tijdig, op de website vonden we prima onze weg. De ribbetjes en wedges waren zoals altijd overheerlijk. We namen voor de eerste - en laatste - keer de unionrings, 5euro voor enkele kleine dunne fletse ringetjes was teleurstellend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribben en smaakje er bovenop waren deze keer ontzetten droog. Jammer want zo goed als niet eetbaar. Ben ik niet gewoon. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de smaak niet meer is als ervoor. De ribbetjes waren heel droog en er zat ook bijna geen bbq smaak op. Ook de awesome sauce is duidelijk niet meer dezelfde. Blijkbaar aan andere reviews te zien iets dat de laatste tijd wel meer voorvalt. Zeer jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Since the take-over, this has gone downhill fast. The lovely green sauce is now a sort of generic mayo with mustard, from a squeeze bottle I think, the ribs are dry and "meh" at best, and worst of all: the "onion" rings contain not a trace of onion anymore, it's just a ring of deepfried dough! All the ingredients have noticably become the cheapest possible, and the quality of a couple yeasr ago is nowhere to be found. After several years of being a returning customer, I am never ordering here again. For shame. 5/7/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit en goede service 5/3/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sauzen verzwakt, uien ringen veel mindere kwaliteit… nieuwe eigenaar… 1 goed advies “never change a winning team” blijf bij wat werkt de nieuwe producten zijn ondermaats. 4/30/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribbetjes was goed! Maar de potatoes waren slap spijtig genoeg. 4/26/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vele 4/22/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribberjes waren zeer lekker, maar bij de extra patat met lookboter, zat er geen lookboter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wrong delivery + not tasty ribs (meat quality was low, no taste of the honey, coleslaw was dry) 4/16/2022
The Ribhouse Gent 4 stars after 3349 reviews
The Ribhouse Gent