Reviews


4 sterren na 1952 reviews
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-1-2019
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We bestellen wel geregeld maar deze keer was het echt wel koud...en er waren geen patatjes bij de ribben...wel jammer 24-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Steeds zeer lekker! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 23-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 23-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vis was jammergenoeg niet gekruid 22-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Qltijd tevreden maar deze keer waren chickenwings enorm aangebrand. 21-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten is steeds top, website kan beter op mobile. Inloggen gaat niet en zou wel handig zijn om gegevens te bewaren. Groeten! 21-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
20-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
20-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jongens, ik plaats altijd super positieve reviews (hier, takeaway, google,..) maar deze keer was mijn vlees gewoon zwart. Droog en zwart. Ook mijn onion rings.. dit kunnen jullie echt niet maken, heb het vlees gewoon weggesmeten en van mijn wedges en coleslaw gegeten. Zo erg verbrand dat het gewoon niet eetbaar was. Disappointed much 18-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ribbetjes (webspecial) was lekker. sweet potato fries waren best slap en smaakloos. 17-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De levertijd was een halfuur later dan gevraagd, zonder verwittiging of uitleg. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 16-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wegens drukte later toch bedankt voor het telefoontje! 14-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
14-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
14-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vis slap en vieze smaak 12-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Verschrikkelijk laat 2u en 25min en het was koud met uitgedroogde halve aardappelen. En daarvoor betaal je 20euro vind ik niet kunnen. Heel ontevreden Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het was lekker, maar een wachttijd van bijna 2 uur is toch net wat te lang. Zeker als je honger hebt :-) 8-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Twee uur is toch wel heel lang 7-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
7-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Meer dan anderhalf uur te laat 7-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Geen eten ontvangen. Meer dan 2 uur gewacht en dan nog niets. Ik was vaste klant tot nu. Dit was mijn laatste bestelling. Jammer. Een klant minder. 7-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik kreeg een verkeerde bestelling maar toen ik belde werd het direct opgelost. Top service met vriendelijke bezorger en heel lekker gegeten ! Tot de volgende keer ! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon perfect! 1-12-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
29-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
29-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
29-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
27-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
26-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Vandaag iets langer moeten wachten dan anders en het eten was ook iets minder warm. Maar zeker even lekker als altijd ! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel geleverd en lekker gegeten, goed bezig gasten! 24-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
24-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
24-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Tip top in orde. Ik bestelde per ongeluk twee keer. Op de site kwam namelijk dat de betaling niet gelukt is. The Ribhouse belde me om me in te lichten en belooft het bedrag te storten, topservice! Minpuntje: de bezorgservice kwam liever niet tot het derde verdiep dus moest ik naar beneden. Maar de lekkere ribbetjes maken veel goed :) ! Voor herhaling vatbaar. 23-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Good and food was delivered in 45 min Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
The Ribhouse Overpoortstraat 63 09 - 279 22 22
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
The Ribhouse Gent 4 sterren na 1952 reviews
The Ribhouse Gent